Over ABTT

ABTT – Advies en Beheer in Toegangstechniek – is een initiatief van senior consultant Henk Iesberts.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche en  een bijzonder brede technische achtergrond, mag je hem gerust dé specialist in toegangsbeheer, beveiliging en vluchttechniek noemen

HenkIesberts

Complexe projecten

Henk gaf leiding aan grote projecten bij zorginstellingen, kantoren en bedrijven. Complexe projecten waarbij kennis nodig was van onder andere toegangsbeheer, deurtechniek, hang- en sluitwerk, vluchtwegsystemen, elektra en domotica.

Partner bij nieuwbouw en renovatie

Juist dankzij die ongekend brede knowhow valt er bij nieuwbouw of renovatie veel winst te behalen. Door ABTT al in een vroeg stadium mee te  laten denken over mogelijkheden en over knelpunten in het ontwerp, worden kostbare aanpassingen achteraf voorkomen.

Veiligheid is mensenwerk

De kwaliteit van iedere oplossing wordt uiteindelijk bepaald door de mens. Niet alleen is het belangrijk om een prettig werk- en leefklimaat te bewaken. Het is ook zaak om rekening te houden met het gedrag van medewerkers, gasten en klanten.

Complete oplossing

ABTT zorgt voor advies, de levering van producten, montage en service & onderhoud. Doordat we u ondersteunen op het hele traject, bent u zeker van de hoge eindkwaliteit van iedere oplossing.